Crypto nieuws: Welke nieuwe crypto kopen?

De cryptomarkt is booming. Een aantal bekende crypto coins zijn de laatste maanden duidelijk gedaald, maar er komen altijd nog nieuwe onbekende crypto’s, nieuwe projecten of veelbelovende initiatieven bij, zoals Zilliqa, en HOLO in de afgelopen maanden.

Niet alleen institutionele beleggers grijpen naar de digitale crypto, maar ook kleine beleggers willen profiteren en beginnen met de handel in het nieuwe type valuta op het internet. Veel crypto beleggers zitten met de vraag; Welke nieuwe crypto kopen?

Maar welke nieuwe crypto coins hebben potentieel en hoe veilig is het handelen in nieuwe cryptocurrencies? Wij hebben in dit artikel een aantal nieuwe coins uitgelicht en beschrijven wat deze nieuwe coins precies doen, hoe ze werken en wat de koers en verwachtingen er van zijn.

 

Vergelijking van nieuwe crypto coins

Naar schatting bestaan er op dit moment meer dan 9.000 verschillende crypto munten. Nieuwe munten met potentieel of geen potentieel worden dagelijks toegevoegd. We hebben een paar nieuwe cryptocurrencies bekeken die we interessant vinden. Lees ons artikel door en bekijk welke crypto voor jou eventueel potentie heeft!

Wat is een nieuwe crypto met potentieel?

Een nieuwe crypto coin met potentieel is een munt die zich in de toekomst mogelijk positief kan ontwikkelen. Elke dag worden nieuwe cryptoprojecten gelanceerd, en een groot aantal van deze projecten zal in de toekomst waardeloos zijn.

Onder de grote hoeveelheid nieuwe munten zijn er echter altijd individuele crypto’s met veel potentieel. Deze veelbelovende nieuwe crypto coins hebben momenteel nog een lage waarde, maar zouden in de toekomst in waarde kunnen exploderen. We kunnen natuurlijk niet voorspellen welke crypto initiatieven in de toekomst veel waard zullen worden, maar er zijn welk verschillende projecten, zoals Zilliqa en UMA, die een goed verhaal hebben en de blockchain wereld willen revolutioneren met hun innovatie coins. We zullen in dit artikel een aantal coins beschrijven die in trek zijn omdat ze innovatief zijn en omdat er online goed op wordt gereageerd. Ook leggen we uit hoezo een crypto munt niet in de min kan komen.

Kan crypto in de min komen?

 

De crypto markt is een van de meer wisselvallige beleggingsstrategieën, wat deel uitmaakt van de aantrekkingskracht op handelaren met een hoog risico. Geen enkel activia, virtueel of niet, ooit minder waard zijn dan nul. Dat geldt ook voor eigendom, waardepapier of valuta. Dus de laagste prijs die crypto ooit kan bereiken is $0.

Lees het volledige bericht hier >

Zilliqa (ZIL) crypto. Een grote belofte maar wat is het precies?

 

Zilliqa is eenzilliqa crypto logo crypto coin die zijn oorsprong vindt in 2018. Een bijzonder kenmerk is de goed schaalbare en snelle blockchain. Zilliqa was de eerste cryptocurrency die met shards werkte. Deze speciale eigenschap maakt de munt ook interessant voor andere toepassingen.

Het team achter de cryptocurrency probeert zich momenteel op nieuwe toepassingsgebieden te begeven. Zo werd het eerste Metaverse-project begin april 2022 aan het publiek voorgesteld. Op de middellange en lange termijn heeft de Zilliqa crypto volgens sommige deskundigen een goede prognose.

De UMA coin. Wat is de verwachting voor UMA crypto?

UMA begint preciwat zijn de verwachtingen voor de uma coines waar je het zou verwachten: Op Wall Street. Hart Lambur, een voormalige professionele handelaar bij Goldman Sachs met een achtergrond in computerwetenschappen, startte later een privébedrijf dat hij verkocht om helemaal in te zetten op cryptocurrency. In 2017 richtte hij Risk Labs op, dat 4 miljoen dollar ophaalde bij onder meer Bain Capital en Dragonfly Capital om een cryptocurrency te ontwikkelen die anders is dan alle andere.

Het eerste ontwerp voor de UMA crypto werd in december 2018 gepubliceerd en de UMA coin werd dagen later officieel aangekondigd op Medium.

UMA heeft een aantal sterke selling points en geniet veel steun van grote namen in de crypto-industrie en genereert veel interesse in de snelgroeiende crypto community. Dit zorgt ervoor dat deze coin zeker een hoge potentie heeft.

HOLO crypto. Wat is deze (HOT) coin precies?

de verwachting van holo coinDe bedenkers van de Holochain, Aurthur Brock en Eric Harris-Braun, zijn de oprichters van een van de grootste projecten, het MetaCurrency Project.

Na verloop van tijd kwamen er patronen naar voren die leidden tot een belangrijk inzicht in hoe wij mensen coördineren. Wij gebruiken munteenheden, of zoals de oprichters van Holochain ze noemen, “current-sees”. Volgens de oprichters van MetaCurrency zijn valuta’s een veel bredere en fundamentelere categorie dan alleen maar normaal geld.

Hoewel de HOLO coin goed ontvangen werd en de ideeen geprezen werden, is de HOLO crypto de laatste tijd niet meer veel in waarde gestegen. Dit komt voornamelijk omdat de ondersteuning vanuit de community beperkt is (of nog moet komen). Of de HOLO coin een goede investering is, dat ik nog maar de vraag. Laten we het in de komende maanden in de gaten houden en zien hoe de HOLO crypto zich ontwikkeld.

De StormX coin

StormX (STORM) hewat is de verwachting van stormx coineft tot doel een op blockchain gebaseerde gokmarkt voor microtaken (Storm Market) te creëren waar gebruikers ERC20-tokens kunnen verdienen door verschillende taken uit te voeren met STORM.

StormX cryptocurrency is niet alleen een van de bonussen, maar er zijn ook andere toepassingen in het ecosysteem. Het StormX-lidmaatschap is gedecentraliseerd, wat betekent dat grotere beloningen met kortere wachttijden worden gegeven aan leden van een hoger niveau.

Een andere interessante functie die begin 2021 is aangekondigd, is het plan om een ​​soort creditcardfunctionaliteit toe te voegen, die geld in STMX of andere cryptocurrencies kan houden en op het moment van aankoop naar fiat kan converteren.

Curve Finance (CRV) – ook bekend onder de naam Curve.fi

 

Curve Finance (CRV), ooCRV curve crypto verwachtingk bekend als Curve.fi, is een gedecentraliseerde beurs (DEX) die werkt volgens een vergelijkbaar model als zijn populaire dealer en concurrent UniSwap. Maar Curve is niet gericht op tokenhandel, maar vertrouwt op stablecoins als basis voor handelen. Door de hype rondom DeFi kreeg het Curve-concept al snel aandacht en won de decentrale exchange enorm aan populariteit.

Als een van de vele nieuwe handelsplatformen in het kielzog van de DeFi hype, rijst al snel de vraag naar de veiligheid van het nieuwe platform. Op dit punt is Curve Finance transparant tegenover zijn klanten. Het bedrijf heeft de gevoelige onderdelen van zijn infrastructuur laten doorlichten door externe beveiligingsexperts Trail of Bits. Trail of Bits onderzocht het ruil- en integratiemechanisme en vatte zijn bevindingen samen in een door Curve Finance gepubliceerd rapport. Volgens het rapport wordt het handelsplatform volgens de huidige normen als veilig beschouwd en had het zeer goede codekwaliteit. Niettemin kunnen manipulaties in slimme contracten of phishing-pogingen altijd voorkomen, dus zoals altijd is voorzichtigheid geboden.

Quant coin (QNT)

wat is de verwachting voor quant cryptoHet Quant Network is een bedrijf uit Londen en heeft blockchain-besturingssysteem ontwikkeld met de naam Overledger (OL). Simpel gezegd, OL zit bovenop bestaande netwerken, protocollen en blockchains en vormt een naadloze verbinding daartussen. Hierdoor kunnen gebruikers bijvoorbeeld multi-chain-applicaties (mApps) ontwikkelen die communicatie tussen verschillende blockchains gebruiken en mogelijk maken en zo gegevens over compatibele netwerken of ketens opslaan, verifiëren en verwerken. Hier wordt geen andere blockchain ingevoegd, maar directe interactie is toegestaan ​​zonder aanvullende consensus.

Icon coin (ICX)

ICON Coin (ICX), oicon crypto verwachtingnder de crypto-gemeenschap ook wel bekend als ICON Republic, is een compleet ecosysteem van blockchains die met elkaar kunnen worden verbonden. Het doel is om een ​​nieuwe vorm van decentralisatie te introduceren. Het is zelfs mogelijk om de gehele staatsstructuur digitaal in kaart te brengen met behulp van de ICON-cryptocurrency. Dit moet mogelijk worden gemaakt door uitgebreide cryptografische functies.

Hoe ICON wordt gebruikt

ICON kan niet alleen worden gebruikt voor alle soorten kapitaalmarktactiviteiten, maar ook voor verzekeringsmaatschappijen. Door de hoge mate van connectiviteit op de kapitaalmarkten kan ringketentechnologie zeker snellere gegevensuitwisselingssnelheden bereiken.

Voldoet de Digibyte crypto (DGB) aan de verwachtingen?

 

digibyte dgb koers verwachtingEen van de bijzondere KPI’s van DigiByte crypto is dat deze coin zich voornamelijk richt op de Aziatische markt, waar crypto heel populair zijn. DigiByte kopen is daar al wijdverbreid. De crypto is gebaseerd op een snelgroeiende, openbare en gedecentraliseerde blockchain. DigiByte is alleen nog niet heel bekend onder het grote publiek, maar er wordt gezegd dat het een groot potentieel heeft. Sinds de introductie heeft de prijs van deze coin zich behoorlijk positief ontwikkeld. DigiByte staat in de top 100 van de cryptocurrency-ranglijst. Omdat de snelheid en schaalbaarheid van Bitcoin zwaar worden bekritiseerd, zijn gebruikers op zoek naar een alternatief. En DigiByte lijkt de verwachtingen waar te kunnen maken.

De verwachtingen voor de Siacion (CS)?

siacoin wat zijn de verwachtingen
De Siacoin Coin is eigendom van de cloud storage provider Sia en is de cryptocurrency ervan. De achtergrond is een veilig opslagplatform dat draait op de blockchain. Dit betekent dat de munt wordt gebruikt om gedecentraliseerde betalingen voor contracten mogelijk te maken en om met de Siacoin-munt te betalen voor de gehuurde opslagruimte.

Op lange termijn moet het Sia-platform de backbone-opslaglaag op het internet worden en snel, goedkoop en tegelijk uiterst veilig zijn dankzij zijn gedecentraliseerde aard. Bovendien is de Sia cloud erg goedkoop in vergelijking met andere providers.