Siacoin crypto is ontwikkeld door het bekende bedrijf SIA. Ze willen met deze crypto een betrouwbaar opslagplatform creëren. Het doel is om een veilig en uiterst snelle online opslagplek te maken. Wat de Siacoin coin verwachting is leggen we je hier uit.

 

Wat is siacoin (CS) en wat is verwachting voor deze coin

De Siacoin Coin is eigendom van de cloud storage provider Sia en is de cryptocurrency ervan. De achtergrond is een veilig opslagplatform dat draait op de blockchain. Dit betekent dat de munt wordt gebruikt om siacoin wat zijn de verwachtingengedecentraliseerde betalingen voor contracten mogelijk te maken en om met de Siacoin-munt te betalen voor de gehuurde opslagruimte.

Op lange termijn moet het Sia-platform de backbone-opslaglaag op het internet worden en snel, goedkoop en tegelijk uiterst veilig zijn dankzij zijn gedecentraliseerde aard. Bovendien is de Sia cloud erg goedkoop in vergelijking met andere providers.

Een groot voordeel van Sia Coin is de veiligheid. Er is geen centrale Sia server. De servers van het netwerk zijn verdeeld in duizenden. De Sia server is opgedeeld in duizenden individuele servers. Dit maakt het voor een hacker vrijwel onmogelijk om gegevens af te tappen, aangezien hij de exacte locatie van de host zou moeten kennen.

Dit voordeel van de gedecentraliseerde structuur achter Siacoin botst met de gecentraliseerde concurrentie. Bij conventionele cloud providers zoals Google Drive of Co worden de gegevens centraal opgeslagen en zijn ze dus zeer gemakkelijk aan te vallen.

Het is echter belangrijk op te merken dat uw gegevens niet slechts één keer worden opgeslagen. Aangezien het altijd kan gebeuren dat een host uitvalt, is er sprake van gegevensredundantie. Dit betekent dat uw gegevens meerdere malen op verschillende servers worden opgeslagen, zodat de toegang tot uw gegevens altijd gewaarborgd is.

 

De verwachting voor de Saicoin (CS) coin

Siacoin werd opgestart in 2021 met een prijs van USD 0,005. De prijs kan stijgen omdat Siacoin een van de beveiligde cryptocurrencies is door gedecentraliseerde cloudopslag te bieden aan zijn gebruikers. Het kan zich richten op het aanbieden van oplossingen op zowel peer-to-peer als ondernemingsniveau. De prijs zou kunnen dalen als hij niet aan de verwachtingen van de markt voldoet. Siacoin zou 0,07 kunnen eindigen op USD 2021 en in de toekomst USD 2,5 kunnen bereiken.

Siacoin heeft een mooie toekomst voor zich in 2022. Met de voortdurende ontwikkelingen in het SC ecosysteem en de algemene cryptomarkt, zien we SC nieuwe hoogten bereiken.

De bullish 2022 SC prijsvoorspelling varieert van $0.02996 tot $0.05150. Bovendien kan het zelfs $ 0,08 bereiken als beleggers besluiten dat SC een goede investering is in 2022 samen met mainstream cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum.

 

Terug naar overzicht nieuwe crypto coins >

Lees verder:

Kan crypto in de min komen?

Kan crypto in de min komen?

De crypto markt is een van de meer wisselvallige beleggingsstrategieën, wat deel uitmaakt van de aantrekkingskracht op handelaren met een hoog risico. De grotendeels...

De StormX (STORM) coin verwachting

De StormX (STORM) coin verwachting

De StormX coin is gemaakt om het game aspect te verwerken in de crypto wereld. Gebruikers kunnen verschillende opdrachten voltooien en krijgen daarvoor tokens. Een soort...

De UMA coin verwachting

De UMA coin verwachting

De UMA coin kwam met veel lawaai aanzetten in de crypto community. Daarbij komt ook nog dat ze veel support krijgen van bekende prominenten uit de crypto wereld. Maat wat is...

De HOLO (HOT) crypto verwachting

De HOLO (HOT) crypto verwachting

HOLO crypto richt zich, net zoals vele andere nieuwe crypto coins, op de decentralisatie van de blockchain en probeert op die manier de snelheid van transacties te...

De CRV crypto verwachting

De CRV crypto verwachting

De CRV coin staat op plaats 113 van alle crypto's. Maar wat is de CRV coin precies en wat is de werkwijze. Daarnaast is nog de vraag wat de CRV crypto verwachting precies...

De Quant coin (QNT) verwachting

De Quant coin (QNT) verwachting

Quant crypto is ontwikkeld in het Verenigd Koningkrijk. Ze proberen protocollen en blockchains op een betere en snellere manier te verbinden. Wat de Quant coin verwachting...